Diensten

U kunt Hoveniersbedrijf De Haas benaderen voor het ontwerpen, aanleggen en/of onderhouden van uw tuin. Deze dienstverlening is beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven. In alle gevallen gaat het om maatwerk, gebaseerd op uw wensen, ideeën en voorkeuren.

Tuinontwerp

Iedere tuinwens in uniek. Iedereen heeft daarbij zijn of haar eigen wensen en ideeën. Wij verwerken deze op creatieve wijze tot een bij uw wensen passend tuinontwerp. Dit doen wij met op ambachtelijke wijze, met potlood en pen op kalkpapier.

Lees meer

Tuinaanleg

De aanleg van een tuin voeren wij volledig in eigen beheer uit, om de kwaliteit te waarborgen. Alle werkzaamheden worden uitsluitend door ervaren vakmensen uitgevoerd. Wij hebben specialisten in dienst op het gebied van graafwerkzaamheden, bestrating en beplanting.

Lees meer

Tuinonderhoud

Het onderhoud dat bij een tuin komt kijken kan de tuin tot een last maken. Wij zien liever dat u te allen tijde geniet van uw tuin. Niet iedereen beschikt over de tijd, kennis en ‘groene vingers’ om zelf de tuin te onderhouden.

Lees meer

Tip van de hovenier!

Erik en Theo de Haas

"U kunt in de winterperiode toch veel aan uw tuin doen. Denk bijvoorbeeld aan het aanleggen van paden of het snoeien van bomen."
- Erik en Theo de Haas

Daarom de Haas

20 jaar ervaring
Persoonlijke benadering
Bekwame vakmensen

Hoveniersbedrijf De Haas B.V.

De Huufkes 2A - 5674 TM Nuenen

040 284 07 31

06 51 87 15 05

info@hovenierdehaas.nl

Ma-Vr: 09.00 - 18.00 u

Copyright © 2017 Hoveniersbedrijf De Haas B.V.. Alle rechten voorbehouden.