Over Ons

Het ervaren hoveniersbedrijf De Haas uit Nuenen bestaat al meer dan 20 jaar en richt zich op het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van tuinen bij particulieren en bedrijven. Wij zien uw tuin als ons visitekaartje. Daarom is onze aanpak niet gericht op ‘snel scoren’, maar op het bieden van blijvende tevredenheid; een resultaat dat volledig voldoet aan uw wensen.

Persoonlijke aanpak

Wij hanteren een persoonlijke aanpak, waarbij wij ons baseren op uw wensen en voorkeuren. Wij komen graag bij u langs om deze wensen te bespreken. Wij zien daarbij graag dat u ons precies vertelt wat u wel en niet wilt. Op basis hiervan maken wij een ontwerp op maat, waarbij uw wensen zo goed mogelijk gerealiseerd worden binnen de mogelijkheden van het tuinvertrek en het beschikbare budget. Onze werkwijze heeft tot gevolg dat u straks met trots zult zeggen: dit is mijn tuin!

We doen wat we zeggen…

… en zeggen wat we doen. Hoveniersbedrijf De Haas is van mening dat je het verst komt door eerlijk en transparant te communiceren. U heeft het budget voor uw tuin zorgvuldig bepaald en wij zullen altijd realistisch zijn over wat dit budget aan mogelijkheden biedt. Op deze manier zult u nooit te maken krijgen met vervelende verrassingen. Wij weten uit elke tuin en uit budget het maximale te halen, wat ons immer toenemende bestand aan tevreden klanten kan beamen.

Wilt u inspiratie opdoen? Bekijk dan de projecten op onze website. Dit geeft een goed beeld van de mogelijkheden en onze sterke kwaliteiten.

Tip van de hovenier!

Erik en Theo de Haas

"U kunt in de winterperiode toch veel aan uw tuin doen. Denk bijvoorbeeld aan het aanleggen van paden of het snoeien van bomen."
- Erik en Theo de Haas

Daarom de Haas

20 jaar ervaring
Persoonlijke benadering
Bekwame vakmensen

Hoveniersbedrijf De Haas B.V.

De Huufkes 2A - 5674 TM Nuenen

040 284 07 31

06 51 87 15 05

info@hovenierdehaas.nl

Ma-Vr: 09.00 - 18.00 u

Copyright © 2017 Hoveniersbedrijf De Haas B.V.. Alle rechten voorbehouden.