Úw tuin is óns visitekaartje

Hoveniersbedrijf De Haas uit Nuenen brengt ruim 25 jaar ervaring mee bij het ontwerpen, aanleggen én onderhouden van tuinen bij particulieren en bedrijven. Wij beschouwen úw tuin als óns visitekaartje. Daarom is onze aanpak gericht op het bieden van blijvende tevredenheid; een resultaat dat volledig voldoet aan uw wensen.

Persoonlijke aanpak

Bij onze persoonlijke aanpak baseren wij ons op úw wensen en voorkeuren. Wij komen graag bij u langs om deze wensen te bespreken en horen dan graag wat u precies wel en ook wat u per se niet wil. Op basis van wat u ons vertelt maken wij een ontwerp op maat, waarbij uw wensen zo goed mogelijk worden gerealiseerd binnen de mogelijkheden die uw tuin en het beschikbare budget bieden. Onze werkwijze heeft tot gevolg dat u straks met trots zult zeggen: dit is mijn tuin!

We doen wat we zeggen…

… en we zeggen wat we doen.
Hoveniersbedrijf De Haas is van mening dat je het verst komt door eerlijk en transparant te communiceren. U heeft het budget voor uw tuin zorgvuldig bepaald en wij zullen altijd realistisch zijn over wat dit budget aan mogelijkheden biedt. Zo krijgt u nooit te maken met vervelende verrassingen. Wij weten uit elke tuin en uit elk budget het maximale te halen. Ons immer toenemende bestand aan tevreden klanten kan dat beamen.

Inspiratie opdoen?

Heeft u nog geen duidelijk idee over wat u met uw tuin wilt en wilt u wat extra inspiratie opdoen?
Bekijk dan de projecten op onze website. Die geven een goed beeld van de mogelijkheden en onze kwaliteiten.

Werken bij De Haas

Ter versterking van ons team zijn wij per direct op zoek naar een vakbekwaam hovenier en Leerling Hovenier (BBL/BOL) die mee willen groeien in ons bedrijf!

Lees verder….