Project Description

Meteen bij hun eerste bezoek vielen de nieuwe bewoners als een blok voor deze woning en haar omgeving in Nuenen. Binnen een week was de koop in kannen in kruiken.
Het enige minpuntje dat de kopers konden ontdekken was de voortuin. De buxusmot had struiken kaalgevreten en daardoor werd de voortuin beschouwd als een grote dissonant in de omgeving. Om te voorkomen dat buren of buurtgenoten aanstoot zouden nemen aan de vergane glorie, werd ons bedrijf in de hand genomen en ging de voortuin op de schop.
De oprit werd aangepakt en geschikt gemaakt voor twee auto’s, nieuwe grindpaden verzorgden de opgang naar de voordeur en langs nieuwe beplanting. De rest werd ‘passend in de omgeving’ omgetoverd tot een geheel waar de bewoners trots op zijn en waar ze zich ‘helemaal lekker’ bij voelen.
Houten paaltjes markeren de afscheiding met de landelijke omgeving die door de gemeente wordt onderhouden. Een door onszelf ruw gemetselde muur van klinkers sluit daar perfect bij aan. Rustige beplanting, met ondermeer duizendknoop, hortensia, grassen en halfhoge boompjes en struiken maken een mooie zomerse dag nog mooier. Zeker als een strak blauwe lucht bezoek krijgt van krachtige stapelwolken.
Het volgende project laat op dit adres naar het zich laat aanzien niet lang op zich wachten. Na een paar uitzonderlijk droge en warme zomers vraagt ook de achtertuin om een make-over en na onze werkzaamheden aan de voortuin hebben de bewoners de smaak te pakken.

BeforeAfter